Palvelut

Olemme monipuolinen yhteistyökumppani ja järjestelmätoimittaja. Meiltä löydät laadukkaat palvelut suunnittelusta protosarjojen valmistamiseen ja jatkokehitykseen saakka.

Järjestelmätoimitukset

Tarjoamme kaiken järjestelmätoimituksiin liittyvän suunnittelusta protoasennuksiin ja sopimusalihankintaan.

Suunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme piirikaavio-, johdinsarja- ja layout-suunnittelua. Ensimmäisiin toimituksiin tarjoamme tarvittaessa myös asennussuunnittelua varmistamaan tuotteidemme sopivuuden ja helpon asennuksen. Käytössämme on mm. Autocad- ja Vertex-ohjelmistot.

Ohjelmointi

Teemme erityyppisten työkoneiden ja erikoisajoneuvojen ohjausjärjestelmien logiikkasuunnittelua PLC-kehitystyökaluilla sekä toteutamme käyttöliittymäsovellukset asiakkaan toivomusten mukaisesti.
Järjestelmät suunnitellaan ja räätälöidään asiakkaan valitsemien antureiden, propotionaaliventtiileiden, näyttöjen, hydraulipumppujen ja -moottorien mukaan.
Ohjelmoimme Danfossin, Epecin ja Enovation Controlsin (Murphy) moduuleita ja näyttöjä sekä dokumentoimme valmistamamme ohjelmistotuotteet.

Keskukset

Valmistamme 12–24V DC ja 400–1000 V AC -sähkökeskukset työkoneisiin, osajärjestelmiin ja teollisuuslaitoksiin.
Toimitamme sähkökeskuksien testauksesta asiakkaalle monipuolisen raportin.

Johdinsarjat

Valmistamme nopeasti ja luotettavasti ajoneuvojen ja työkoneiden johdinsarjat vaativiinkin olosuhteisiin kaikkialle maailmaan.
Lisäksi teemme johdinsarjoja tuotekehityksen tarpeisiin ja varaosiksi. Tarvittaessa teemme myös yksittäisiä kappaleita, mikä nopeuttaa tuotekehitystä. Nykyaikainen laitekanta ja tuotannonohjaus mahdollistavat korkean laadun ja nopean toimitusajan!
Kaikki valmistamamme johdinsarjat pystytään testaamaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Valmisjohtimet ja -kaapelit

Valmistamme erilaiset valmisjohtimet- ja kaapelit eristetyillä tai eristämättömillä pääteholkeilla sekä merkinnöillä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.